3 іноземні університети для науково-дослідної діяльності


							альт Корисно знати: Вища освіта

Іноземні університети мають безліч переваг для іноземних студентів. І одна з них – це високий рівень можливостей для науково-дослідної діяльності. Розповімо про це детальніше на прикладі 3 партнерських університетів Mudra.

Arizona State University (США)

Arizona State University – це американський університет у штаті Аризона, який є найбільшим державним університетом за кількістю студентів. Серед випускників університету є лауреати Нобелівської премії, члени Національної академії наук США та Лондонського королівського товариства з розвитку знань про природу. У рейтингу інновацій U.S. News & World Report за 2016-2021 р. Arizona State University регулярно займає 1 місце. Загальний обсяг витрат на дослідження Arizona State University – понад 673 млн. доларів.

Понад 160 компаній почали свою діяльність на базі інновацій Arizona State University, отримавши понад 833 млн доларів зовнішнього фінансування та понад 980 патентів. Arizona State University посідає 12 місце серед університетів світу по кількості виданих патентів США.

На базі Arizona State University працюють 13 структурних підрозділів, які займаються науково-дослідною діяльністю:

  • Julie Ann Wrigley Global Futures Laboratory
  • J. Orin Edson Entrepreneurship + Innovation Institute
  • Interplanetary Initiative
  • Global Institute of Sustainability and Innovation
  • Biodesign Institute
  • McCain Institute for International Leadership
  • Institute for Humanities Research
  • Global Security Initiative
  • Institute for Social Science Research
  • LightWorks
  • Decision Theater
  • NewSpace Initiative
  • Flexible Electronics and Display Center

Пріоритетні сфери досліджень: геологія, науки про Землю, антропологія, соціальні науки, підприємництво, моделювання й візуалізація, електроніка, космічне підприємництво, екологія.

University of Manitoba (Канада)


University of Manitoba – це науково-дослідний університет у місті Вінніпег, Канада. Він ходить до групи U15 – об’єднання найкращих канадських університетів для дослідницької роботи. Університет має 48 дослідницьких кафедр та є партнером 37 дослідних центрів й інститутів, які працюють на базі University of Manitoba.

На базі University of Manitoba працює Smartpark Research and Technology Park – науково-дослідний технологічний парк фундаментальних промислових досліджень. Це головний осередок подібних досліджень у провінції Манітоба. Нині у цьому підрозділі займаються проєктами у таких сферах як інформаційні та комунікаційні технології, інженерія та новітні матеріали, охорона здоров’я та біотехнології, а також сільськогосподарська наука та дієтологія.

Пріоритетні сфери досліджень: дослідження Арктики, виробництво матеріалів для промисловості, дієтологія, комунікації, сільське господарство, антропологія, архітектура, освіта, інженерія, захист навколишнього середовища, фізика, технології.

Maynooth University (Ірландія)

Maynooth University – це національний університет у місті Мейнут, який входить у різних рейтингах у ТОП 50 університетів світу. На базі Maynooth University працюють 12 дослідних інститутів та центрів, займатися проєктами, на базі яких мають студенти магістерських і PhD програм. Maynooth University співпрацює з низкою національних та європейських установ і організацій.

Пріоритетні сфери досліджень: клімат, педагогіка, енергетика, соціальні науки.

Спонсори та партнери досліджень Maynooth University

Якщо вас цікавить можливість працювати над науковими проєктами в іноземних університетах, скористайтеся шансом дізнатися більше про вступ, отримавши безкоштовну консультацію від фахівців Mudra за тел. (098) 115 115 0, (095) 115 115 0, (063) 115 115 0.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація