5 цікавих символів іноземних університетів


							альт Корисно знати: Вища освіта

Університетські символи – це досить поширена традиція іноземних університетів, особливо якщо мова йде про виші США та Канади. З точки зору комунікацій наявність певного символу полегшує спілкування зі студентами, а з адміністративної точки зору – допомагає команді університету з групи студентів з різних куточків світу створити єдину спільноту. Або ж як часто кажуть самі виші – університетську сім'ю. Як це проявляється у повсякденному житті коледжів та університетів? Дізнайтеся у цьому матеріалі, де Mudra зібрала 5 прикладів серед партнерських вишів.

Toronto School of Management

Символом Toronto School of Management (Торонто, провінція Онтаріо, Канада) є ведмедик Джастін, новини про якого команда TSoM регулярно публікує у своїх соцмережах. Що-що, а його насиченому життю можуть позаздрити всі навколо. Крім того, своїм прикладом Джастін нагадує про обов’язковий масковий режим.

 

Fanshawe College

Символом Fanshawe College (м. Лондон, провінція Онтаріо, Канада) є червонощокий сокіл Фредді, а спільнота коледжу називає себе відповідно Falcons Family. Однойменну назву має і спортивна команда Fanshawe College.

Florida International University

Символом Florida International University (м. Маямі, штат Флорида, США) є весела пантера Роурі. Сфотографуватися з нагоди випускного, прорекламувати новий додаток університету, запросити на спортивні змагання – Роурі також регулярно взаємодіє зі студентами університету онлайн та офлайн.

Auburn University

Любителі тваринних символів є і в Auburn University (м. Оберн, штат Алабами, США). Тут символом виступає помаранчевий тигр Аубі.

Sacred Heart University

Sacred Heart University відійшли від досить популярної тваринної тематики і обрали собі як символ чоловічка Little Red, який взимку перетворюється на Little Red on the Sled. Він також регулярно нагадує студентам та викладачам про карантинні норми. Популярна в університеті як компактна версія символу, так і версія у весь людський зріст.

Якщо ви хочете стати частиною університетської сім’ї в іноземному виші, але не знаєте з чого почати, то скористайтеся нагодою отримати безкоштовну консультацію. Для цього не баріться та телефонуйте 098 115 115 0, 095 115 115 0 або 063 115 115 0 або лишайте заявку для консультації на сайті.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація