Різноманіття позанавчальних активностей в іноземних школах: приклад 3 шкіл


							альт Корисно знати: Вища освіта

Нещодавно Mudra розповідала, як обрати школу для тих, кого цікавить середня освіта. У тому матеріалі ми зауважили, що окремим важливим пунктом при виборі навчального закладу є позанавчальні активності, які він має у своєму асортименті. Побачити, що це означає, на конкретних прикладах, ми пропонуємо у цьому матеріалі.

Shawnigan Lake School


Це школа-пансіон для дітей 13-18 років в Канаді. Вона знаходиться у містечку Шоніган Лейк на острові Ванкувер, провінція Британська Колумбія. Вона особлива тим, що має власну обсерваторію та дає змогу займатися спортом на професійному рівні під керівництвом тренерів міжнародного класу (регбі, хокей, теніс, сквош, волейбол, баскетбол, соккер).

Royal Hospital School

Це британська школа-пансіон у місті Іпсвіч, що неподалік від Лондона. У ній навчаються студенти віком від 11 до 18 років. Історія школи почалася в 1712 році. Сьогодні вона є № 1 у Великобританії за рівнем підготовки у вітрильному спорті. Крім того, при школі працює Royal Hospital School Sailing Academy, де можна на професійному рівні займатися вітрильним спортом.

Також у Royal Hospital School є великий вибір традиційних видів спорту та належний рівень інфраструктури (сквош, кінний спорт, баскетбол, легка атлетика, крикет, скелелазіння, плавання, теніс, футбол, регбі).

Shattuck-St.Mary's High School

Це американська школа-пансіон для дітей віком 11-18 років. Вона розташована у місті Феріболт, штат Міннесота. Школа відома своїми клубами танців, живопису та музики. Також Shattuck-St.Mary's High School має власний театр, вокальну студію та оркестр з інфраструктурою професійного рівня. На базі школи регулярно влаштовують музичні концерти за участі хору та музикантів власного оркестру.

Зацікавило різноманіття іноземних шкіл? Шукаєте школу певного типу? Не вагайтеся та скоріше звертайтеся в Mudra, щоб отримати безкоштовну консультацію (тел. 098 115 115 0, 095 115 115 0 або 063 115 115 0).

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація