5 порад, як продуктивно провести літо в умовах карантину


							альт Корисно знати: Вища освіта

Якщо карантин і ситуація довкола COVID-19 вплинула на ваші літні плани, то не поспішайте засмучуватися. Адже Mudra зібрала для вас 5 ідей, яким заняттям присвятити свій час влітку.

1. Займіться покращенням своїх м’яких навичок

Так-так, мова саме про ті навички, які важливі для фахівців будь-яких професій (вміння розв’язувати проблеми, вести переговори, критично мислити тощо). Для цього достатньо онлайн-можливостей. Про один із таких варіантів Mudra розповідала у цьому матеріалі.

2. Літні курси іноземної мови

Літо – це чудова нагода значно покращити рівень своєї іноземної мови. І неважливо, хто ви – 16-річний студент чи 30-річний фахівець з досвідом – знання іноземної мови завжди буде для вас корисним.

Крім того, беручи до уваги анонси відкриття міжнародного авіасполучення, ви можете обрати як онлайн, так і офлайн програми. Тим паче іноземні мовні школи пропонують вигідні знижки. Вивчати англійську мову з носієм за ціною нижче вартості 1 заняття з викладачем в Києві? Так, це можливо. Зокрема пропонуємо ознайомитися з асортиментом курсів в BELS English Language Schools та Malvern House.

3. Онлайн-програми підготовки до IELTS/TOEFL

І там де мова про стандартні мовні курси, не можна забути й про підготовчі курси до IELTS/TOEFL. Цей тип програм стане в пригоді тим, хто планує поїхати навчатися в іноземний заклад освіти. Надання сертифікату, що підтверджує відповідний рівень англійської, є важливою умовою вступу. Але радимо спершу визначитися остаточно з країною і закладом навчання, аби точно знати, який сертифікат необхідно надати.

4. Профорієнтаційна консультація від Mudra

Не поспішайте думати, що цей варіант актуальний лише для школярів. Можливо ваша робота не приносить вам не тільки великих доходів, а й задоволення? То можливо саме час пройти профорієнтацію з досвідченими ментором та психологом? Усвідомлений вибір професії з урахуванням специфіки особистості – запорука професійного успіху цієї особистості.

5. Онлайн-стажування

Думали поїхати цього літа на стажування в іноземну компанію, але карантин зіпсував ваші плани? Не засмучуйтесь, адже є чудова альтернатива – онлайн-стажування. Дізнатися про них більше можна у цьому матеріалі.

Сподіваємось, що наші поради були корисними для вас. Якщо у вас лишилися питання або ви хочете скористатися можливістю отримати безкоштовну консультацію, звертайтеся за тел. (044) 499 115 0. І пам’ятайте, що майбутнє у ваших руках. В яких умовах ви б не опинилися, завжди слід шукати можливості для розвитку!

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація