Чому навчання влітку дасть вам перевагу?


							альт Корисно знати: Вища освіта

Переважна більшість студентів їдуть на навчання за кордон восени чи навесні. Літні програми за кордоном можуть бути дуже привабливою опцією, але багато хто не знає що втрачає чи отримує, коли їде на навчання влітку. Розповідаємо про переваги навчання за кордоном влітку.

 

Ви можете отримати додаткові кредити за короткий час

Для того, щоб отримати ступінь бакалавра чи магістра необхідно набрати певну кількість кредитів. Навчаючись влітку, ви можете швидше отримати ваш ступінь та взяти декілька додаткових предметів, які будуть вам цікаві.

Наприклад, наша студентка вивчала влітку протягом місяця іспанську мову та культуру, які загалом мали 6 кредитів. Таким чином, займаючись влітку вона змогла закінчити університет на семестр раніше одногрупників та швидше влаштуватися на роботу та отримати досвід.

 

Ви в курсі всіх подій

Багато студентів бояться не встигнути все, що запланували та пропустити шанс чи якусь подію. Навчаючись літом ви зможете випробувати захоплююче життя за кордоном та брати участь у всіх заходах. Якщо ви працюєте чи професійно займаєтесь спортом – це також чудових вихід із ситуації, який дасть можливість і займатися улюбленою справою і навчатися.

 

Ви зустрінете різноманітних людей

На літніх програмах завжди навчаються більш різноманітні люди - з різними мовами, культурами, з різних куточків світу. А самі програми вирізняються своєю гнучкістю, тут ви можете зосередити увагу на різноманітних темах більш глибоко. Ви точно отримаєте друзів з усього світу та незабутній досвід.

Ви отримаєте більше уваги

Літні програми не такі популярні, як програми протягом навчального року. Тому є безліч переваг для студентів, що вирішили навчатися літом. Більшість літніх програм більш цілеспрямовані та спеціалізовані, тому ви зможете більш глибинно вивчити матеріал. Окрім цього, класи будуть невеликим, тому ваша робота і з викладачем, і з колегами буде більш ефективною.

 

Ви легше адаптуєтеся

Якщо ви завжди хотіли навчатися за кордоном, але побоювалися що будете сумувати за домівкою або переживали, що у вас не вийде – ви можете спробувати короткі літні програми і перевірити себе, дізнатися наскільки легко ви зможете адаптуватися. Є безліч програм – від одного тижня до цілого літа, обирайте те, що вам до смаку.

 

Ви, як правило, витратите менше, ніж за семестрові або річні програми

Деякі студенти не їдуть на навчання за кордон, бо вважають, що вартість програм недоступна. Але літні програми набагато доступніші за вартістю. І ви зможете отримати багато переваг за відносно низькі витрати.

 

Чи є навчання під час літа рішенням для вас?

Так, особливо якщо ви ще не навчалися за кордоном. Літні програми за кордоном не тільки дають вам унікальний міжнародний досвід, вони відрізняють вас від однокурсників і можуть зробити вас більш привабливими для майбутніх роботодавців. Літні програми - це чудовий спосіб побачити світ за короткий проміжок часу.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація