Мода та дизайн – з чого почати?


							альт Корисно знати: Вища освіта

На сьогоднішній день сфера моди та дизайну є не тільки мистецтвом, а й дуже прибутковим бізнесом. Півсвіту спостерігає за тижнями моди в Парижі, Мілані, чекаючи новинки від дизайнерів та їх наказ - що носити в цьому сезоні. Світ моди та дизайну захоплює, а талановиті дизайнери стають диктаторами гарного смаку та іконами стилю.

Якщо з самого дитинства ви задивлялися на модні журнали та мріяли в один день також працювати в цій сфері, якщо ви хочете працювати на модні бренди чи заснувати свій та створювати щось неймовірне, тоді ми допоможемо вам наблизитися до неї на крок та розповімо де ж навчатися, щоб зробити цей перший крок вдалим.

Інноваційний, провідний, сучасний Istituto Europeo di Design надає безліч можливостей та простору для творчого розвитку. Інститут дизайну знаходиться в декількох містах Іспанії та Італії. Щороку Європейський інститут влаштовує показ дипломних проектів студентів, запрошуючи представників дизайнерський компаній, організаторів показів мод та інших компаній зі сфери. Також студенти мають можливість проходити практику в таких відомих компаніях як Lamborghini, Carolina Herrera, Chanel, Inditex, Reebok та інших. 

Звичайно, освіту треба отримувати таку, яка б сама говорила за вас і давала б вам конкурентні переваги, адже конкуренція в світі моди неймовірно велика, а талановитих людей безліч. Вступ на бакалаврат до Istituto di Moda Burgo - саме про надання таких переваг, адже університет тісно співпрацює з Dolce & Gabbana, Armani, Gucci та з багатьма іншими. Istituto di Moda Burgo, що розташований в столиці моди – Мілані, надає своїм учням унікальний шанс повчитися у представників ательє та шкіл стилю, які мають індивідуальний підхід до кожного, допомагають знайти свій власний стиль та діляться всіма найактуальнішими трендами в фешн-сфері.

А якщо ви вже маєте деякий досвід і хочете отримати другу вищу освіту, запрошуємо вас розглянути Domus Academy, який пропонує післядипломні програми в сфері моди та дизайну. Особливістю Domus Academy є можливість отримати подвійний диплом - італійський та британський. Академія пропонує студентам спроможності для самоорганізації та розвитку – лабораторія моди, дизайнерська студія, архів модної літератури є тільки коротким переліком можливостей для студентів.

Хочете дізнатись більше про країни, можливості, університети та спеціальності? Замовте безкоштовну індивідуальну консультацію за номером 098-115-115-0 або приходьте в гості вул. Жилянська 12А (офіс 210).  

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація