Mudra про війну та навчання за кордоном


							альт Корисно знати:

У ці непрості часи, коли кожен день російський окупант чинить нові злочини проти людяності, команда Mudra у першу чергу бажає вам та вашим близьким бути в безпеці.

Ми бажаємо вам лишатися сильними духом та тілом, поки наша армія, волонтери, медики та дипломати, наближають нас до перемоги. Якщо у вас є можливість, долучайтеся:

1) Допомога Армії України:

2) Гуманітарна та медична допомога Україні – https://helpukraine.center/

Що з Mudra зараз?

Mudra – це бізнес, який прагне бути надійним тилом для тих, хто боронить незалежність нашої землі зі зброєю в руках. Ми продовжуємо працювати, платити зарплати, податки, а також допомагаємо нашій Армії. Від кожного надходження на рахунки компанії 10 % йде на допомогу ЗСУ.

Команда Mudra продовжує працювати віддалено. Зараз щоб відповісти на ваш запит, нам може знадобитися більше часу, ніж зазвичай, але ми лишаємося з вами на зв’язку:

1. Телефонуйте (098) 115 115 0, (095) 115 115 0, (063) 115 115 0

2. Залишайте заявку на сайті https://mudra.ua/ua/

3. Пишіть у Viber або Telegram – (095) 686 30 55

4. Пишіть у Facebook – https://www.facebook.com/Mudra.Osvita

5. Пишіть в Instagram – https://www.instagram.com/mudra.ua/

Крім того, нині наша ділова активність стала особливо важлива. Поки ворог прагне фізично знищити українців як націю, ми на своєму рівні допомагаємо зберегти її. З одного боку ми допомагаємо дітям отримати можливість навчатися під мирним небом, а з іншого – ведемо активну інформаційну роботу з нашими міжнародними партнерами. Станом на лютий 2022 р. наша база партнерів налічує понад 800 навчальних закладів по всіх куточках світу. Ми використовуємо це і розповідаємо партнерам з Європи, США, Канади, Австралії та Азії про російську агресію, а також надаємо інформацію, як кожен, незалежно від свого місцеперебування, може допомогти українцям наблизити мить перемоги.

Ми віримо, що одна наша велика перемога складається з маленьких зусиль кожного з нас. І тому щодня ми готові працювати над цим.

Все буде Україна!

 

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація