Як перевірити якість роботи освітньої агенції?


							альт Корисно знати: Вища освіта

Варто почати цікавитися тематикою навчання за кордоном, так одразу ваші стрічки новин замайорять рекламними оголошеннями від десятків різних компаній. Знайомо, чи не так? Але кого ж них обрати? І за яким показником визначити якість роботи спеціаліста на початковому етапі, коли ви ще не підписали угоду і не оплатили послуги? Mudra розповість про це детальніше у цьому матеріалі.

Професійні та урядові відзнаки освітньої агенції

З одного боку про рівень якості роботи свідчать відгуки та рекомендації клієнтів, які вже скористалися послугами освітньої агенції. Але мало хто знає, що ще одним важливим пунктом визнання належного рівня роботи агенції – це відзнаки міжнародних професійних структур та організацій.

Наприклад, освітня агенція Mudra має низку як урядових, так і професійних міжнародних відзнак. У квітні 2021 р. Mudra отримала ліцензію від Міністерства торгівлі США, яка підтверджує, що рівень якості роботи Mudra відповідає американським стандартам.

ліцензія від Міністерства торгівлі США

Також Mudra має акредитацію ICEF, для отримання якої треба було пройти процедуру перевірки якості роботи агенції в кілька етапів.

ICEF Mudra

База партнерів освітньої агенції

Освітня агенція, яка працює на ринку не перший рік, зазвичай вже має базу партнерських навчальних закладів. Що це дає для потенційного студента та як впливає на якість роботи агенції?

По-перше, якщо ви будете вступати у партнерський навчальний заклад, то на етапі зарахування це спростить для вас деякі процедури і навіть інколи відкриє доступ до стипендій, які доступні лише студентам, які вступають з допомогою освітньої агенції.

Однак Mudra допомагає зі вступом і в непартнерські навчальні заклади, але навіть в такому разі наявність бази партнерів є важливим пунктом для вас. Для того, щоб збільшити базу партнерів і працювати напряму з навчальними закладами Канади, США, Європи, Південної Кореї агенція має пройти процедуру перевірки перед підписанням кожної партнерської угоди. Потенційні партнери перевіряють, як довго працює агенція на ринку, скільки студентів вже успішно відправила на навчання, який склад команди агенції і якого рівня її кваліфікація. Лише після того, як освітня агенція підтвердить свою відповідність стандартам навчального закладу, підписується угода про партнерства. Також варто зауважити, що у кожного закордонного навчального закладу ця процедура індивідуальна. Станом на кінець 2021 р. база партнерів Mudra налічує понад 800 навчальних закладів.

Сподіваємось, цей матеріал був корисним для вас. Якщо вас цікавить навчання за кордоном і можливість отримати безкоштовну консультацію, Mudra на зв'язку з вами:

 

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація