Навчання за кордоном у 2021-2022 н.р.: здобутки освітньої агенції Mudra


							альт Корисно знати:

Минулого року нам здавалося, що вже всі звикли й нарешті відпрацювали процеси у ковідних реаліях, але сезон 2021-2022 приніс нову перевірку на міцність – повномасштабне вторгнення росії. Однак ми пишаємось тим, що наша команда не лише змогла вистояти у сезоні 2021-2022, а й навіть має деякі здобутки. Про них ми й розповімо у цьому матеріалі.

Географія роботи

У цьому сезоні ми допомогли нашим клієнтами стати студентами у 15 країнах світу, серед яких, зокрема, такі:

  • Угорщина
  • Чехія
  • Австрія
  • Німеччина
  • Нідерланди
  • Велика Британія
  • Ірландія
  • Бельгія
  • Італія
  • Іспанія
  • Кіпр
  • Канада
  • США
  • Південна Корея
  • Китай (з опцією навчання онлайн, поки не можна отримати візу)

Це важливий для нас показник, адже ми прагнемо давати не шаблонні, а індивідуальні рішення для ваших запитів. Однак це водночас вимагає від нашої команди не стояти на місці, а постійно підвищувати рівень своєї експертизи.

Стипендії на 20 мільйонів від Mudra

Наша команда завжди наголошує ще на етапі першої консультації, що потрібно реалістично оцінювати свої можливості, в тому числі й щодо шансів отримати стипендію. Але це не означає, що ми не докладаємо зусиль, щоб ви отримали цю стипендію і в якомога більшому обсязі. Про деякі історії успіху цього сезону ми навіть розповідали окремо .

Однак якщо говорити загалом, то за сезон 2021-2022 наші студенти отримали стипендії та знижки на навчання на загальну суму 20 470 640 гривень.

Середня освіта для українців за кордоном

Після повномасштабного вторгнення росії батьки, які навіть не планували навчання за кордоном для своїх дітей, були змушені розглянути цю альтернативу. У цей момент наша команда попри все була на зв’язку, працювала 24/7, безкоштовно консультувала, а також надавала інформаційну підтримку на своїх сторінках в соцмережах, розповідаючи, які можливості навчання за кордоном є в українців в умовах війни.

Крім того, спільно з Посольством США ми реалізували грантовий проєкт «OIS: середня освіта в США для українців». Завдяки цьому група з 9 українських дітей поїхала здобувати середню освіту в американській школі в місті Бейкер-Сіті, штат Орегон.

Також ми активно працювали, шукаючи індивідуальні стипендіальні можливості для тих, хто звертався до нас. Завдяки цьому ще 11 дітей поїхали навчатися у школи Канади, США, Великої Британії та Ірландії, отримавши знижки й стипендії, що покрили від 50 до 100 % вартості навчання і проживання.

Партнерська мережа закладів освіти

Ми багато працюємо над якісним розширенням нашої мережі партнерських закладів освіти. Що означає «партнерський університет/школа»? Це означає, що після ретельної перевірки з обох сторін, ми підписали з навчальним закладом або його представником (провайдером) угоду про співпрацю. Що це дає студентам та їхнім батькам? Завдяки цьому ми:

  • працюємо з особистим менеджером закладу, який може допомогти вирішити проблемні моменти на всіх етапах зарахування, підготовки до від’їзду або вже під час навчання;
  • дізнаємося перші про всі важливі зміни в процедурі вступу;
  • пропонуємо спеціальну вартість послуг освітньої агенції;
  • відкриваємо вам доступ до можливості отримати знижку чи грант на навчання, які дають лише для студентів, котрі користуються послугами освітніх агенцій.

Станом на серпень 2022 року у нашій партнерській базі налічується понад 800 партнерських закладів освіти й понад 40 тисяч академічних програм для тих, кого цікавить вища освіта за кордоном.

Однак ми також допомагаємо зі вступом у непартнерські навчальні заклади, якщо наша експертиза дозволяє задовольнити саме ваш запит.

Хочете подати заявку в університет Ліги Плюща? Для Mudra це не проблема!

Високий рівень академічної підготовки наших студентів спільно з експертизою нашої команди дають свої плоди. Наприклад, у цьому році наша студентка вступила на PhD програму у Cornell University (№ 12 у світовому рейтингу ARWU) та отримала 100 % стипендію. Крім того, ми маємо досвід роботи з подачею заявок на зарахування та отримання стипендії у такі престижні університети як Stanford University, Harvard University, Columbia University, Yale University та University of California Berkeley.

Навчання в Південній Кореї для українців стало доступнішим

Інтерес до Південної Кореї серед українських студентів щороку лише зростає. Це й не дивно, адже це інноваційна та багата країна з цікавою історією й сучасною культурою. Mudra стала першою в Україні освітньою агенцією, яка почала працювати з цією країною й ось вже другий рік поспіль успішно допомагає українцям втілювати в життя мрії про навчання в Південній Кореї.

Зокрема у 2021-2022 році одразу 3 наших студентів вступили до одного з найпрестижніших корейських університетів – Seoul National University (№ 1 у національному рейтингу за версією U.S. News & World Report Best Global Universities Ranking, № 37 у світовому рейтингу за версією QS World University Rankings).

Команда Mudra – важливий здобуток кожного дня роботи агенції

Напевно, лише лінивий не обіцяє своїм клієнтам комплексний індивідуальний підхід. Однак наша команда прагне менше говорити про це і більше показувати, що це таке на реальних справах. І це не було б можливо, якби членами цієї команди не були професіонали своєї справи. Команда Mudra – це люди, які працюють не просто «в рамках пунктів договору», а на совість і для успіху кожного студента навіть тоді, коли це вимагає від них надзусиль і нестандартних рішень.

Вирішити в умовах війни проблему з оплатою навчання, коли з України провести платіж просто неможливо?

Знайти для студента зростом 2 м житло в Канаді з нормальним ліжком, коли більшість резиденцій пропонують ліжка довжиною 180-190 см? І це в несезон, коли місця в резиденціях вже зайняті.

Домовитися з приймальною комісією про зарахування студента попри те, що пройшли дедлайни?

Організувати подачу на американську візу групи школярів у Варшаві з забезпеченням трансферу з України та проживання з членами нашої команди у Польщі, очікуючи готову візу?

Все це лише деякі реальні ситуації, з якими зіштовхнулася наша команда у цьому сезоні. Ці та десятки інших ситуацій показують, що комплексний індивідуальний підхід в Mudra – це не пусті слова. І це було можливо завдяки членам команди Mudra, які щодня пліч-о-пліч рухаються з нашими студентами до їхньої мети – навчання за кордоном.

Просвітницька робота Mudra

Ми завжди вболівали й будемо вболівати за чесну і прозору комунікацію з клієнтами. А без чого неможлива чесна комунікація? Без знань і розуміння контексту обох сторін! Надаючи безкоштовні консультації, ми як ніхто бачимо необхідність розповідати, які можливості й шляхи існують для українців, котрі цікавляться освітою за кордоном. Тому у минулому сезоні ми почали працювати в Instagram як перший український digital журнал про навчання за кордоном. Саме на нашій сторінці ви можете дізнатися те, що інші розповідають лише на платних консультаціях.

Але ми вирішили не зупинятися на цьому, тому незабаром на нашому YouTube каналі регулярно з’являтимуться відео без маркетингових прикрас з інформацією про найцікавіше і найважливіше, що стосується освіти за кордоном.

Подяка від Mudra

Всі ці здобутки не були б можливі, якби не ті, хто боронить Україну від загарбників та ваша довіра до нас. Ми цінуємо це і робимо все, аби на своєму місці наближати день нашої перемоги й щоб попри все навіть у нинішні непрості часи українські діти мали можливість навчатися і розвиватися.

Якщо у вас є бажання, переходьте за цим посиланням і лишайте свій відгук про досвід роботи з нами. Також команда Mudra лишається на зв’язку з вами за тел. (098) 115 115 0, (095) 115 115 0 або (063) 115 115 0.

 

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація