Що дає освіта у Великобританії - особливості та переваги для іноземних студентів


							альт Корисно знати: Вища освіта

Британія – це не тільки чудове місце для життя, а й країна з безліччю можливостей для студентів. Британські коледжі та університети пропонують своїм студентам найкращі навчальні практики та підготовку до роботи в міжнародних компаніях.

Освіта в Британії відома своєю якістю та вважається престижною як для роботодавців, університетів так і для держав різних країн світу. За міжнародним рейтингом університетів (QS World University Rankings 2016) в ТОП-10 найкращих університетів світу ввійшли 4 британські університети. Але це далеко не всі переваги навчання в Британії.

Всесвітнє визнання

Диплом вищого навчального закладу Британії відомий у всьому світі та засвідчує вас як висококваліфікованого спеціаліста світового класу. Таку високу планку ставлять такі відомі університети як Оксфорд та Кембридж, змушуючи інші освітні заклади прискіпливо слідкувати за якістю освіти. Шукаючи роботу в майбутньому, це буде чудовим плюсом на вашу користь.

Цікаве місце для життя

Велика Британія насичена різними культурними, історичними пам'ятками та дивовижними подіями, що дозволяють проводити вільний час весело та цікаво, а також отримати незабутні спогади на все життя.

В Британії ви знайдете різноманітну кухню, відомі музичні фестивалі та міжнародні спортивні чемпіонати. А якщо вам набридло місто, то ви завжди зможете скористатись зручною транспортною розв’язкою та поїхати в селище, насолодитись неймовірною природою Британії. 

Можливості роботи

Міжнародний студент у Великобританії, як правило, має право працювати до 20 годин на тиждень протягом періоду навчання, а також повний робочий день під час канікул. Звісно, перед тим як влаштовуватись на роботу варто звернутись до міжнародного радника у вашому навчальному закладі та проконсультуватись щодо правил. В Британії велика кількість студентів охочих знайти роботу, тому отримати її досить складно. Тому не варто покладати надії на дохід від роботи як джерело фінансування освіти. Перший рік навчання краще присвятити навчанню та адаптації до нової країни, оскільки головна мета отримати освіту, а не роботу.

Дорога до Європи

Завдяки тунелю через Ла-Манш та дешевим авіаквиткам в таких компаніях як Ryan Air, студентам з Британії легко подорожувати Європою. За декілька годин ви зможете дістатись до більшості країн Європи на поїзді чи літаком. Наприклад, якщо ви навчаєтесь в Лондоні і хочете побувати в Італії, за 2 години літаком зможете дістатись Риму, Мілана, Пізи, Венеції.

Багатонаціональна нація

Великобританія відома своїм мультикультурним суспільством, у якому всі релігії та віросповідання певним чином представлені. Велика Британія досить відкрита для нових культур, що чудово для міжнародних студентів.

Кілька корисних переваг

Програми в Великобританії, як правило, коротші, ніж у багатьох інших країнах, що дає змогу зменшити вартість навчання та витрати на проживання.

Під час навчання в Британії ваша англійська не просто буде досконалою, а ви також маєте всі шанси отримати відомий британський акцент.

 

Освіта в Британії – це не тільки перспективний диплом міжнародного зразка, а й можливість отримати корисні зв’язки та досвід для подальшого кар’єрного зростання, а також безліч вражень, моментів та емоцій, які запам’ятаються на все життя.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація