ТОП 11 відповідей про навчання в Канаді онлайн


							альт Корисно знати: Вища освіта

Lambton College – це канадський державний коледж в місті Сарнія, провінція Онтаріо. Він також має навчальні корпуси в Торонто та Місісаґа. Lambton College відомий як один із найбільш популярних коледжів серед тих, хто пропонує навчання за онлайн-програмами. Цей напрям в Lambton College дуже розвинутий, адже нині понад 3500 іноземних студентів вже навчаються в коледжі онлайн. Після оголошення карантину термін прийому заявок на навчання у весняному семестрі було подовжено. Команда Lambton College відповіла на найпоширеніші питання іноземних студентів, які хочуть здобувати вищу освіту в Канаді онлайн в умовах, що нині склалися у світі.

Навчання за якими спеціалізаціями можна почати у весняному семестрі?

Lambton College в Торонто: бізнес-менеджмент, бізнес-менеджмент зі спеціалізацією в людських ресурсах, фінансове планування та управління приватним капіталом, менеджмент у сфері маркетингу зі спеціалізацію в продажах.

Lambton College в Місісазі: бізнес-менеджмент зі спеціалізацією в міжнародному бізнесі, бізнес менеджмент зі спеціалізацією в людських ресурсах.

Чи вплине навчання онлайн в канадському коледжі на можливість в майбутньому отримати дозвіл на роботу в Канаді після завершення навчання?

Міністерство з питань імміграції, біженців та громадянства Канади ухвалило рішення, що студенти, які пройдуть до 50 % матеріалу програм дистанційно за межами Канади, можуть претендувати на отримання дозволів на роботу та проживання в Канаді, як і студенти, які перебувають нині в країні. Такі винятки були зроблені через міжнародну ситуацію довкола COVID-19.

Чи можу я провчитися 1 семестр онлайн?

Так, для цього потрібно мати візу, комп’ютер / ноутбук та підключення до інтернету. Також рекомендується мати веб-камеру і мікрофон.

Як я можу переконатися, що швидкість мого інтернету достатня для навчання?

Якщо ви дивитися Netflix. YouTube або інші стрімінгові сервіси, то цього достатньо.

Я живу в іншому часовому поясі. Це заважатиме моєму навчанню онлайн?

Прямі ефіри лекцій будуть проводитися в такий час, щоб студентам з різних регіонів було зручно долучитися до них. Крім того, всі лекції будуть записані і доступні для перегляду в будь-який час.

Чи матиму я можливість взаємодіяти з іншими студентами та викладачами?

Так, навчання онлайн дуже інтерактивне. Ви братимете участь в онлайн-лекціях, розроблятиме спільні проєкти, долучатиметесь до вікторин і виконання командних завдань, а також матимете змогу спілкуватися з викладачами та студентами у порталах коледжу.

Як я зможу отримати необхідні для навчання матеріали?

Всі підручники та інші навчальні матеріали Lambton College доступні для студентів в електронному вигляді.

Як навчання онлайн вплине на вартість навчання за 1 семестр?

Всі студенти, які навчаються віддалено за межами Канади, звільняються від сплати медичного страхування (220 CAD) та сервісного збору (100 CAD).

Я ніколи не навчався онлайн. Це складно?

Навчання онлайн вимагає від вас самодисципліни, мотивації та вміти керувати власним часом. Але це навички, які дуже цінують канадські роботодавці. Тому, навчаючись онлайн зараз, ви будете здобувати професію та розвивати навички, які допоможуть вам знайти хорошу роботу в Канаді.

Що буде після завершення навчання онлайн в 1 семестрі?

Ви зможете приїхати на кампус в Канаду з вересня 2020 року. Навчання в другому семестрі стартує 31 серпня 2020 року.

Зверніть увагу, що після приїзду до Канади, ви будете зобов’язані самоізолюватися на 14 днів навіть за умов, що у вас не виявлено жодних симптомів COVID-19. Це необхідні в наш час міри безпеки.

У мене лишаються сумніви, що онлайн навчання мені до снаги. Що мені робити?

Скористайтеся можливістю навчатися в Lambton College онлайн безкоштовно протягом 30 днів. Якщо ви зрозумієте, що вам не комфортно продовжувати навчатися дистанційно, ви зможете подати запит на відтермінування початку навчання. Таким чином, з вас не стягуватиметься плата за навчання у весняному семестрі, а ваші кошти будуть перераховані за навчання в осінньому семестрі 2020 року.

Якщо у вас ще лишилися питання щодо навчання онлайн в Lambton College або ви цікавитеся процедурою віддаленого вступу в канадський коледж, то звертайтеся за консультацією в Mudra за тел. (044) 499 115 0.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація