Як підготуватися до вступу в британський університет у 2020 році?


							альт Корисно знати: Вища освіта

Навчання за підготовчою програмою – це важлива умова, дотримуючись якої, українці можуть стати студентами британських університетів. Існують програми різних типів, які адаптовані під різні рівні підготовки іноземних студентів. В умовах, що склалися в світі, освітні заклади розробили програми підготовки, які дозволяють, не покидаючи стін рідної домівки підготуватися онлайн до навчання у британському університеті. Mudra пропонує вам дізнатися більше про 2 такі програми з вигідними умовами вступу.

International Foundation Year (BIC)

Це програма від Bristol International College – акредитованого навчального центру University of London. Програма орієнтована на студентів від 16 до 18 років. Навчання за нею стартує у серпні 2020 року. Тривалість навчання – 8 місяців. Фінальні іспити студенти складають у кінці квітня.

Структура програми

Програма передбачає, що студент вивчає 4 професійні модулі, обираючи з наступного переліку:

  • Бізнес та менеджмент
  • Математика та статистика
  • Абстрактна математика
  • Економіка
  • Бухгалтерський облік та фінанси
  • Міжнародні відносини
  • Право

1 модуль – це 150 годин занять протягом року та 5 годин занять протягом тижня. Таким чином, щотижня студент має від 20 годин занять за спеціалізацією. Додатково студенти займаються за курсами «Підготовка до IELTS» (2 заняття на тиждень), «Академічні навички» (1 заняття на тиждень) та «Вища освіта у Великобританії» (1 заняття на тиждень). Крім того, Bristol International College організовує вебінари із запрошеними фахівцями та віртуальні міські культурні тури. 1 година на тиждень приділяється індивідуальній роботі з наставником.

Вимоги для вступу

  • Шкільний диплом або еквівалент
  • IELTS 6.0
  • Пройти тестування та інтерв’ю в Skype від Bristol International College

Переваги програми

  1. Вартість на 70 % нижча, ніж за аналогічну офлайн-програму.
  2. 16-річні школярі випускного класу, яким 31.12.2020 вже буде 17 років, можуть приєднатися до навчання за цією програмою, поєднуючи її з навчанням в школі. В такий спосіб студент не втрачатиме час і зможе одразу по завершенню навчання в школі вступити у британський університет.
  3. Не потрібно отримувати візу та витрачатися на проживання.
  4. Навчання адаптоване для студентів різних часових поясів.
  5. Доступ до онлайн-бібліотеки University of London.
  6. Після завершення навчання випускники програми вступають до топових британських університетів: CASS Business School, King`s College London, University of Manchester, Queen Mary University of London, Durham University, University of Edinburgh.
  7. Викладачі програми мають досвід дистанційного викладання та успішно підготували до вступу сотні студентів.

Level 3 Diploma in Business Management (Malvern Online Academy)

Це 100 % онлайн-програма від Malvern Online Academy. Вона орієнтована на студентів від 16 років, які мають нижчий рівень англійської та академічної підготовки, ніж попередня програма.

Після завершення навчання за цією дипломною програмою студент може вступити напряму у один із 23 партнерських університетів Malvern Online Academy одразу на програму International Year One (L4). Навчаючись за International Year One, студент навчається одночасно і за програмою підготовки міжнародних студентів, і за програмою першого курсу університету. Таким чином, студент не втрачає 1 рік і гроші на навчання за програмою Foundation.

Структура програми

Програма складається з 3 триместрів. Протягом 1 триместру студент вивчає 2 модулі. Модулі бувають обов’язкові та додаткові:

1) Обов’язкові модулі:

  • Вступ до бізнес-середовища
  • Ресурси у бізнесі
  • Вступ до маркетингу
  • Менеджмент людських ресурсів
  • Бізнес-комунікації
  • Працевлаштування та відбір кадрів у бізнесі

2) Додаткові модулі:

  • Онлайн-уроки англійської мови
  • Академічні письмові навички

Протягом 1 тижня студент має по 2 години онлайн-занять по кожному модулю.

Вимоги для вступу

  • IELTS 4.5
  • GCSE, IGCSE або еквівалент

Переваги програми

  1. Випускники цієї програми отримують знижку для навчання за програмою Level 4 International Year One.
  2. Набір на програму здійснюється у 2020 році тричі: 18 травня, 20 липня та 21 вересня.
  3. Ця програма дозволяє не втрачати рік на стандартних підготовчих програмах.
  4. Це ідеальний варіант підготовчої програми для студентів, які бачать своє майбутнє у бізнесі. Навчаючись, вони готуються до вступу в університет та здобувають фундаментальні професійні знання.
  5. Випускники програми мають великий асортимент з найкращих університетів Великобританії: University of East London, University of Northampton, Cardiff Metropolitan University, Northumbria University, Leeds Beckett University, University of Law, London South Bank University та безліч інших.
  6. Програма адаптована під потреби іноземних студентів і дозволяє взаємодіяти під час навчання зі студентами з різних куточків світу.
  7. Ви економите, не витрачаючись на проживання у Великобританії.

Допомога

Якщо вас зацікавили варіанти, як підготуватися до вступу в британський університет онлайн, не втрачаючи час та заощадивши, звертайтеся за консультацією в Mudra. Ми допоможемо вам скласти оптимальний план навчання, обрати освітній заклад та підготувати документи. Отримати безкоштовну консультацію можна за телефоном (044) 499 115 0.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація