Як завести друзів під час навчання за кордоном.


							Як завести друзів під час навчання за кордоном. | Mudra Корисно знати: Вища освіта

«Завести нових друзів», -  іноді легче сказати, ніж насправді здійснити. Але це є однією з найбільш корисних частин навчання за кордоном. Ці люди можуть стати друзями на все життя, професійними партнерами, або просто людьми, які зроблять ваше навчання за кордоном більш цікавим та незабутнім. Тому ділимося з вами шляхами, як легко завести нових друзів з усього світу.

Прийти на перший орієнтаційний день.
Участь в орієнтації за кордоном часто є першою особистою взаємодією з людьми з вашого навчального закладу, а також інформативно необхідною частиною навчального процесу. Але не тільки. Це також чудовий спосіб завести друзів. Прийшовши на цю звичайну обов'язкову подію, ви раптом потрапите в оточення сотень студентів, які так само, як і ви, трошки розгублені й шукають нових знайомств. Будьте впевнені, що після цієї події парочка знайомих у вас точно з’явиться.

Приєднатися до студентського клубу. Незалежно від того, чи це спортивний клуб, жіночий гурт або музичний колектив, приєднання до якоїсь студентської організації - це чудовий спосіб зустрітися з людьми з подібними інтересами й спільними хобі.

Обирайте проживання в кімнаті на двох або декілька людей. Крім того, що ваші сусіди стануть вам гарними друзями, вони також зможуть познайомити вас з іншими цікавими людьми.

Гуляйте та розважайтеся. Не чекайте, коли хтось запросить вас зробити щось - будьте ініціатором! Можливо, ви знаєте кількох одногрупників або сусідів, але ще не вважаєте їх своїми друзями. Ви можете зміцнити ваші стосунки якоюсь спільною діяльністю. Відвідайте сусіднє місто, сходіть разом в бар, або просто запросіть їх на вечерю до себе.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація