10 ресурів, які будуть корисні студентам.


							альт Корисно знати: Вища освіта

Як студенту, вам доведеться навчитися багатьом новим речам за короткі строки. Вам буде необхідно опрацьовувати велику кількість інформації, швидко готувати їжу, бюджетно подорожувати, жити економно та встигати вчитися і відпочивати!

Зазвичай це займає багато часу та зусиль, проте існують Інтернет-ресурси, які допоможуть вам бути більш ефективним та економити час. Ми підібрали 10 найбільш цікавих ресурсів для навчання та просто для життя.

 

1. LifeHacker.co.uk

Тут ви знайдете поради та статті на буквально будь-яку тематику. Теми розподілені за тегами як «продуктивність», «гроші», «життя» та інші. Просто введіть в пошук ваше запитання або просто шукайте за тегами і, ми впевнені, ви знайдете відповідь.

 

2. Recipepuppy.com

RecipePuppy дозволяє шукати рецепти на основі інгредієнтів, які у вас вже є вдома. Просто вбийте в пошук інгредієнти, що у вас є та отримайте список рецептів.

 

3. StudentRecipes.com

Ще один сайт для тих, хто полюбляє готувати їжу вдома. На сайті більш ніж 4 тисячі швидких та легких рецептів для студентів. Є навіть рецепти страв для вегетаріанців, для різноманітних заходів як вечірки, пікніки, а також рецепти супів, салатів, десертів, страв з м'яса та риби. 

 

4. WiseBread.com

WiseBread присвячений тим, хто прагне непогано жити на обмежений бюджет. Ресурс пропонує поради з усіх питань – від управління витратами до бюджетних подорожей.

 

5. Instructables.com

Якщо ви полюбляєте робити щось своїми руками, то цей ресурс для вас. Тут ви дізнаєтеся як самостійно полагодити різноманітні прибори та меблі, як зробити своїми руками підставку під мишку, зібрати шафу та багато чого іншого.

6. Bartleby.com

Тут ви зможете знайти класичну літературу, нон-фікшн, цитати, книжки та есе на різноманітну тематику. Велика кількість академічної літератури може слугувати гарною базою для вашого есе чи дослідження.

 

7. EdX.org

Полюбляєте онлайн-навчання? Тоді вам сюди, EdX – платформа масових онлайн курсів, яка пропонує безкоштовне навчання всім охочим. Тут ви знайдете курси від Масачусетського технологічного інституту, Сорбонни, Брауну, Прінстону та інших відомих університетів світу.

 

8. UReddit.com

Ще один ресурс з онлайн-курсами. Тут ви зможете вивчати мови, технології, соціальні науки та, навіть, програмування.

 

9. Genius.com poetry

Цей ресурс – це платформа для авторів, де вони анотують свої вірші та поеми. Тут вони спілкуються, оцінюють творіння один одного та інше. Це надзвичайно корисний ресурс для студентів факультетів англійської літератури. Окрім цього, на ресурсі також є музика та кліпи.

 

10. TED.com

TED – це напевно один з найбільших та найвідоміших інтернет-ресурсів в галузі освіти. Тут ви можете переглядати короткі виступи з дизайну, технологій, біології, на буквально будь-яку тему людського досвіду. Тут ви зможете знайти ідею та натхнення для вашої наступної письмової роботи.


Читайте також: 14 додатків, які полегшать навчання в університеті.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація