5 порад як підзаробити гроші на проживання за кордоном.


							альт Корисно знати: Вища освіта

Навчання за кордоном може коштувати досить дорого, а ще якщо сюди додати проживання, харчування та вартість квитків на літак – сума може вийти круглою. Хоча ці цифри можуть злякати майбутніх студентів та їх батьків, ми розповімо про шляхи зменшення фінансового навантаження та шляхи збору коштів на проживання за кордоном. 

 

Підказка: в деяких країнах навчатися та жити за кордоном набагато дорожче (наприклад Англія, США), тому перш за все варто спрогнозувати витрати. Для тих, хто бажає зекономити на вартості навчання, але не на якості, варто розглянути навчання в таких країнах як Ірландія, Іспанія, Канада.

 

В якості подарунків на день народження та інші свята попросіть гроші
Почніть відкладати гроші, які вам дарують на дні народження та канікули. Ви легко впораєтесь без нового телефона, але за допомогою 2-3 подарунків у вигляді грошей ви зможете відкласти трохи грошей на життя та навчання за кордоном. 
 


Отримайте 15 хвилин слави
Зверніться до місцевих газет, радіо та телебачення, розкажіть про себе, ваше прагнення навчатися за кордоном та переконайте, що саме ви цікавий та унікальний кандидат. Можливо, ЗМІ зацікавляться вами та зроблять сюжет. Таким чином, ви зможете розпочати кампанію збору коштів.
 

Соціальні мережі та медійні платформи можуть стати ефективним інстументом
Сьогодні соціальні мережі можуть бути дуже корисними, оскільки ви зможете зв’язатися з людьми, які можуть допомогти вам залучити більше грошей, розповсюдивши інформацію про вашу фандрейзингову кампанію. А також залучити ваших друзів та родичів до збору коштів. Окрім цього, за допомогою соціальних мереж ви зможете знайти рекомендації та подати заявку на стипендію в університеті.


 
Заробіть на вашій творчості
Люди завжди шукають екзотичні та незвичайні витвори мистецтва. Якщо, наприклад, ви фотограф спробуйте продати ваші фотографії у високому розширенні на фотобанках або роздрукувати ваші фотографії як листівки та продавати у місцевому кафе?


 
Заробіть на репетиторстві
Якщо ви маєте час та знання якими поділитися, спробуйте давати приватні уроки для школярів середньої та молодшої школи. Наприклад, уроки англійської мови можуть не тільки допомогти вам отримати додаткові гроші, а й покращити рівень англійської. Щоб це не було – уроки танців, мови чи математики -  це чудове джерело додаткового доходу.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація