Чому варто поїхати навчатися в Oxford Royale Academy (ORA) вже цього літа


							альт Корисно знати: Вища освіта

Чому варто поїхати навчатися в Oxford Royale Academy (ORA) вже цього літа.

Академічних, соціальних та культурних переваг літньої школи настільки багато, що було б божевільним спробувати перелічити їх всіх в одній статті, але ми спробуємо.

Покращити оцінки.
Для багатьох студентів, які їдут на літні програми в ORA, мотивація дуже просто: досвід, отриманий тут допоможе краще скласти іспити.

Розкрити тему, в якій ви почуваєте себе невпевнено.

Важко дається біологія? Плаваєте в географії? Заплуталися в математиці? Заставляє нервуватися фізика? Гаразд - зупинимося на цьому. Якщо вам треба швидко піднятися на рівень вище та здобути перевагу з конкретних предметів ще й англійською мовою – літні програми ORA саме те, що вам потрібно.

Зробити наступний навчальний рік легшим.

Дізнайтеся, що ви будете вивчати в наступному шкільному році та оберіть курс, якій допоможе вам з легкістю розпочати новий навчальний рік та бути кращим у класі.

Насолодитися унікальним та інтенсивним навчанням.

Далеко від шкільних обмежень ви зможете насолоджуватися унікальним науковим середовищем, яке є одночасно цікавим та складним. Ваші аналітичні навички будуть відточені досвідченими та відданими вчителями, які використовують новітні технології в інтерактивному навчанні. Школярам рекомендується виходити із зони свого комфорту на заняттях завдяки дебатам, публічним виступам, обговоренням та презентаціям.

Розвинути академічні навички.

Система захоплюючої літньої школи доповнить те, чого ви вже навчилися в школі, а також заохотить вас до наступного рівня у знайомих галузях, таких як есе, техніка письма та складання іспитів. Невеликі навчальні групи та навчання спрямовані на те, щоб допомогти студентам розвинути цінні академічні навички, які є життєво важливими для успіху в університеті та за його межами. Ви будете натхненні, щоб мислити самостійно, слухаючи, заохочуючи і обговорюючи різні теми зі своїми новими одногрупниками зі всього світу.

Вивчати предмети, яких немає у вашій школі.

Можливо, ви не зацікавлені у вивченні чогось в школі - але замість цього бажаєте додати ще одну стрілку в сагайдак. Від кінодосліджень до архітектури, програмного забезпечення та інших неймовірно цікавих предметів. Від розробки додатків до графічного дизайну - ORA пропонує величезну різноманітність предметів, до яких зазвичай немає доступу. Це стане прекрасною підготовкою для вступу в університет.

Отримати доступ до найкращих навчальних закладів та викладачів.

Розташовання в Оксфорд, Кембриджі, Лондоні, Сент-Ендрюс і Аскоті, літня школа надає студентам виняткову можливість навчатися в будівлях і приміщеннях університетів світового класу. Викладачі ORA також входять до реєстра вчених-викладачів Оксфордського університету та інших провідних університетів.

Отримати досвід унікального освітнього середовища.

ORA відрізняється не тільки кращими викладачами та приміщеннями, а й є цілим мисленням. Літні школи можуть дозволити собі бути більш експериментальними у своєму світогляді та менш жорсткими, ніж звичайні школи, заохочуючи студентів відкриватися і вчитися один у одного. Знання та досвід викладачів можуть допомогти вам розробити нові перспективи та реалізувати свій академічний потенціал.

Спробувати щось інше.

Літня школа допоможе вам розвернути крила і зробить вас більш схильними до різних способів навчання, перш ніж ви зробите наступний важливий крок у житті.

Підвищити рівень англійської мови.

Захоплюючий літній курс допоможе вам досягти рівня вільної англійської мови. Ви розширите свій словниковий запас і відточите свою письмовому англійську.

Підготуватися до вступу та вступних екзаменів в університет.

Літня школа ORA пропонує спеціальні курси для студентів, яким необхідно буде здавати вступні екзамени в університет мрії та написати мотиваційні листи, які нададуть конкурентну перевагу.

Продемонструвати ентузіазм.

Досвід, запозичений з літньої школи, забезпечить вас навичками та знаннями, які вам будуть потрібні для вступного інтерв'ю. Університети також можуть бути вражені ентузіазмом студентів, які навчалися в академічних літніх школах, адже це демонструє очевидне бажання вийти за рамки основних вимог програми, необхідної для складання іспиту.

Отримати перевагу над іншими студентами.

Багато студентів зі всього світу мають гарні бали в школі. Тож, треба шукати інші варіанти отримати перевагу над ними. Літня школа дасть вам не тільки корисні практичні навички, але й сертифікат, який ви зможете додати до свого вступного портфоліо.

Підготуватися до системи навчання в університеті та проживання на кампусі.

Повне занурення в університетське середовище дає студентам літньої школи можливість спробувати та морально підготуватися до життя в університеті.

Зміцнити резюме.

Ви зможете додати досвід отриманий у літній школі до вашого резюме. Будь-який роботодавець буде вражений вашою про активністю та практичним підходом до просування себе та досягнення ваших цілей.

Отримати професійні навички.

Літні школи допомагають розвивати навички, які можуть бути корисними для використання в різних середовищах. Наприклад, «комунікації» і здатність взаємодіяти з іншими важливі для більшості професій. У ORA ви матимете можливість працювати над управлінням вашим часом, організацією та наполегливістю.

Визначитися з майбутнім.

Багато підлітків не знають, яку кар’єру хочуть здобути, яку спеціальність обрати в університеті, які курси вибрати. Літні програми ORA допоможуть відібрати різні варіанти кар'єри; наприклад, студенти можуть відчути, як це бути лікарем, юристом, політиком, кінорежисером, психологом. Адже центр пропонує безліч варіацій: від загальних до специфічних.

Розвинути нові шляхи навчання.

Повірте, методи навчання в літній школі будуть значно відрізнятися від тих, що ви побачите у ваші школі. Вони підготують до навчання в університеті та в житті, дозволять вивчати матеріал швидко та надовго.

Отримати практичний досвід.

В літній школі ви отримаєте реальний життєвий досвід шляхом практичних занять за різними спеціальностями. Ви отримаєте розуміння того, що потрібно, щоб бути продуктивним і незалежним дорослим.

Стати більш стійким.

Літні програми навчать як долати невдачі та використовувати їх, щоб здобути подальші перемоги.

Знайти нових друзів.

Однією з основних соціальних переваг відвідування літньої школи є те, що вона дає вам змогу знайти багато нових друзів та однодумців, які хочуть досягти успіху і чудово провести час. Хоча заняття можуть бути складними, зв'язки, які ви зробите з вашими однокурсниками, можуть лишитися на все життя.

Розвинути соціальні навички.

Сором'язливих учнів будуть заохочувати до спілкування та відкриття, а занадто активних учнів навчать слухати й співпереживати поглядам інших. Змішавшись з людьми з усіх суспільств та різних національностей, ви дізнаєтеся як взаємодіяти і приходити до конструктивізму у спілкуванні.

Знаходити та взаємодіяти з однодумцями.

Вас навчать як заводити контакти, які знадобляться в вашому майбутньому професійному житті.

Займатися спільною справою в команді.

Значна частина навчального плану традиційної школи зводиться до індивідуальних досягнень - але в ORA студенти вивчають цінність інвестування в інших і працюють як команда. Незважаючи на те, що про особисті досягнення не можна забувати, внесок в успіх групи може бути настільки ж корисним для людини.

Стати впевненим в собі.

Змішавшись зі студентами з усього світу та з усіх верств суспільства, ви навчитеся взаємодіяти з усіма людьми. Кероване і сприятливе середовище виявить найкраще у вас і ви відчуєте в чому ви сильні й кращі від інших.

Познайомитися з різними культурами.

Знайомство з однолітками з різних країн та культур - безпрецедентний життєвий досвід, який допоможе зруйнувати численні соціальні бар'єри і породити толерантність і співчуття. У сучасному суспільстві це настільки ж необхідне, наскільки й корисно.

Побачити та познайомитися з Великобританією.

Іноземні студенти ORA зможуть вивчити все, що можуть запропонувати історичні місця Оксфорд, Кембридж, Лондон, Сент-Ендрюс або Аскот. Вони також зможуть поєднати навчання з подорожами Великобританією - скориставшись екскурсіями до деяких чудових місць, включаючи замок Уорвік, палац Бленхейм і Стоунхендж.

Розважитися.

ORA пропонує широкий спектр розважальних заходів, які допоможуть студентам розслабитися після навчання. На додаток до екскурсій по історичних місцях, студенти отримають можливість насолоджуватися місцевими заходами. Величезна кількість заходів та активностей допоможуть вам максимально використати вільний час.

Насолодитися життям.

Ви отримаєте все те, чого прагнули: навчання, нові навички, нових друзів, подорожі та пригоди.

Варіанти програм для дітей 16-18 років:

1. Розширення горизонтів (Найпопулярніша літня програма в ORA. Студенти обирають 3 з 30 предметів).
2. Англійська в університеті Оксфорду.
3. Підготовка до IELTS.
4. Бізнес та підприємництво.
5. Комп'ютерні науки.
6. Інженерні науки.
7. Літня програма з архітектури.
8. Кіноакадемія.
9. Глобальне лідерство.
10. Підготовка до навчання на юридичних спеціальностях.
11. Підготовка до навчання на медичних спеціальностях.
12. Підготовка до SAT.
13. Розробка програм для iOS.
14. Літня програма з робототехніки.
15. Кодування.
16. Нові перспективи (власна комбінація предметів).
17. Журналістика.
18.  Політологія та міжнародні відносини.
19. Графічний дизайн.
20. Маркетинг.
21. Основи блокчейну.
22. Криптовалюти.
та багато багато інших унікальних програм.

Варіанти програм для дітей 13-15 років: 
1. Англійська в університеті Оксфорда.
2. Англійська в університеті Кембриджа.
3. Вступ до інженерії.
4. Вступ до медицини.
5. Вступ до бізнесу.
6. Вступ до права.
7. Вступ до лідерства.
8. Вступ до кодування.
9. Вступ до кодування програм для iOS.
10. Вступ до робототехніки.
11. Вступ до інформатики.
12. Вступ до архітектури.
13. Кіноакадемія.
14. Вступ до fashion-дизайну.
та багато інших унікальних програм.

Варіанти програм для молодих людей 19-25 років: 

1. Техніка.
2. Англійська в сучаному світі та ринках праці.
3. Глобальний бізнес, управління та фінанси.
4. Міжнародні медичні дослідження та практика.
5. Міжнародне право 21 століття.
6. Програмування для iOS та веб розробка.
7. Психологічна та поведінкова науки.
8. Політика та міжнародні відносини: глобальна перспектива.
9. Публічні виступи.
та багато інших унікальних програм.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація