Чому варто вчитися в старшій школі за кордоном.


							альт Корисно знати: Середня освіта

Ми постійно чуємо про переваги здобуття вищої освіти за кордоном.

Але навіщо чекати коледжу або університету ?! Величезна безліч шкіл за кордоном запрошують іноземних студентів, відкриваючи при цьому перед ними унікальні можливості.

Ви зрозумієте, чи зможете проживати далеко від дому.

Це реальність життя, що ви, ймовірно, одного разу покинете свій будинок і поїдете від своїх батьків. Отримання середньої освіти за кордоном - хороший спосіб з'ясувати, чи готові ви жити самостійно в незнайомому середовищі. Чи зможете ви вчитися в університеті за кордоном.

Ви будете більше, ніж просто турист.

Відвідування занять, вивчення нової мови або діалекту англійської мови, пристосування до повсякденного життя в чужому місці значно відрізняються від того, щоб бути просто туристом.

Ви зможете вибрати подальшу сферу навчання в університеті.

Школи за кордоном вчать вчитися, готують студентів до подальшого головного навчання в їх житті - здобуття вищої освіти, дають широкий вибір інструментів, які допомагають визначитися з професією і спеціалізацією. Можливо, ви досягнете успіху в іспанській мові або дійсно будете зачаровані різними стилями архітектури; можливо, вам сподобається, як математика і наука долають мовні бар'єри, або дізнаєтеся про нові природоохоронні практики за кордоном. Ваша майбутня спеціалізація і кар'єрний шлях можуть проявитися несподіваним чином під час навчання в середній школі за кордоном.

Ви будете розбиратися в системі освіти.

Вступ до університету не буде великим стресом, якщо ви отримаєте середню освіту в цій країні. Вам допоможуть вибрати університет, спеціальність, предмети, які зможуть підготувати вас до вступу і подальшого навчання, навчать писати есе та інші роботи, всьому, що необхідно для навчання в університеті.

У вас будуть друзі по всьому світу.

Дружба, яку ви формуєте в молоді роки, має тенденцію бути довгою і міцною. Якщо ви подружитеся в середній школі, швидше за все, це дружба на все життя. Більш того, куди б ви не приїхали потім, у вас буде де зупинитися і весело провести час.

Ви почнете цінувати свій дім.

Навчання за кордоном може допомогти вам оцінити все, що є у вас вдома. Це не означає, що жити за кордоном краще або гірше - зовсім ні! Але, можливо, ви ніколи не цінували місця біля свого будинку, поки не поїхали вчитися у велике місто. Можливо, ви не цінували домашню кухню своєї матері, поки жили з сім'єю.

Познайомитеся з різними культурами і способами життя.

Ви, безсумнівно, чули, що подорожі розширюють ваш розум. Але, навчаючись за кордоном, поки ви ще молоді, в старшій школі, ви відчуєте набагато більше, ніж просто поверхневі відмінності. Ви побачите, як живуть і навчаються молоді люди в інших країнах, ви дізнаєтеся про їхні інтереси і пріорітети, і ви зрозумієте, що, хоча життя в усьому світі, звичайно, різнн, існує також багато спільного, що об'єднує людей.

Ви додасте вражаючий досвід до свого резюме.

Можливо, ви ще не думали про це. Однак сьогодні роботодавці звертають особливу увагу на досвід майбутніх співробітників. Неважливо, вчилися ви за кордоном у Великобританії або Іспанії, роботодавець зрозуміє, що ви людина гнучка, самостійна, неупереджена, авантюрна і творча.

 

Навчання за кордоном в середній школі може просто змінити ваше життя, так що ж ви чекаєте ?!

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація