альт Корисно знати: Вища освіта

Що необхідно для вступу в іноземний університет?

Кожен заклад вищої освіти має свій перелік необхідних документів, але зазвичай потрібні:

  • Сертифікат, що засвідчує рівень знання мови
  • Документ, що свідчить про рівень освіти (з апостилем та в нотаріально завіреному перекладі)

Якщо мова йде про професію творчого спрямування, то серед переліку необхідних документів, можуть вимагати ще й портфоліо.

Хочу навчатися за кордоном, але не володію добре англійською. Про навчання за кордоном можна забути?

Зовсім ні. При університетах зазвичай є спеціальні програми покращення англійської, які націлені на підвищення рівня мови і які можна пройти напередодні навчання. Термін навчання залежить від вашого поточного рівня володіння мовою.

Де живуть студенти, які навчаються за кордоном?

Кожен заклад освіти пропонує свої варіанти, як можуть бути розміщені студенти:

  • У власній резиденції закладу освіти
  • В місцевій родині
  • В квартирі

Навіть якщо у закладу освіти немає власної резиденції, зазвичай університети мають відповідальних осіб або окремі підрозділи, які допомагають майбутнім студентам в пошуках житла.

Мовні програми лише для підлітків та тих, хто готується до вступу?

Ні, це лише дві категорії серед тих, хто навчається за цією програмою. В каталозі мовних програм компанії Mudra є мовні програми бізнес-спрямування, загальні програми для покращення всіх навичок, програми вузькопрофесійного спрямування, програми з акцентом на підготовку до іспитів, а також програми для вікової групи 50+.

Який іспит краще складати IELTS чи TOEFL ?

Залежить від ваших планів, де ви плануєте навчатися або працювати. IELTS – британський варіант іспиту, а TOEFL – американський. TOEFL зазвичай визнають в США та Канаді, а IELTS в Великобританії, Австралії, Ірландії, Новій Зеландії.

Чи безпечно відправляти дитину на навчання за кордоном?

Хвилювання батьків зрозумілі, але навчання за кордоном ніяк не загрожує безпеці вашої дитини. Якщо дитина проживає в резиденції закладу освіти, вона перебуватиме на території, що 24/7 охороняється і завжди є люди, представники закладу, які допоможуть в будь-якій ситуації.

Якщо дитина проживає в місцевій родині, то теж немає причин для хвилювання. Перш ніж юридично закріпити співпрацю між родиною та представниками закладу освіти, представники закладу ретельно перевіряють умови проживання майбутнього студента та біографії кожного члена родини.

Чи може один з батьків поїхати на навчання разом з дитиною?

Деякі програми передбачають таку можливість, ба більше, деякі наші партнери пропонують сімейні мовні програми. Якщо мова йде про мовну програму, то ви теж займатиметеся за індивідуальною програмою або ж матимете можливість присвятити час собі, поки дитина на заняттях.

Які послуги надає компанія Mudra?

Компанія Mudra консультує з питань вибору освітньої програми і допомагає обрати навчальний заклад та програму навчання відповідно до ваших побажань. Крім того, ми проводимо тестування рівня англійської мови, оцінюємо шанси на вступ в той чи інший заклад освіти, допомагаємо з організацією ознайомчих поїздок до навчальних закладів,  надаємо візовий супровід, проводимо консультації для психологічної підтримки студентів, займаємось профорієнтацією, підбором житла та бронюванням авіаквитків. Звернувшись в Mudra, ви можете бути впевнені в результаті.

Скільки коштує перша консультація в Mudra?

Безкоштовно. Заповніть заявку на нашому сайті https://mudra.ua/ua/ і наш менеджер незабаром зв’яжеться з вами.

Де можна відстежувати інформацію про освітні заходи компанії Mudra?

Всі анонси публікуються на нашій сторінці в Facebook – https://www.facebook.com/Mudra.Osvita/ та на сайті в розділі «Заходи»  https://mudra.ua/ua/events/

Які враження від навчання за кордоном у ваших клієнтів?

Відгуки наших клієнтів ми розміщуємо на сторінці «Відгуки» – https://mudra.ua/ua/vidguky/

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація