Карантин з користю: іноземні мовні курси, не виходячи з дому


							Карантин з користю: іноземні мовні курси, не виходячи з дому | Mudra Корисно знати: Вища освіта

Якщо ви планували незабаром поїхати вчитися на мовних курсах в Європу, але ситуація з Covid-19 зіпсувала ваші плани, Mudra має для вас раціональну альтернативу. Мова йде про онлайн-курси іноземних мовних шкіл. Попри різні упередження такі курси мають свої переваги і над традиційними офлайн програмами, і над мовними курсами, які є у вільному доступі на різних платформах. Розповімо про це детальніше.

Переваги онлайн-курсів мовних шкіл

1. Доступність

Онлайн-курси мовних шкіл доступні в будь-якому місці і в будь-який час. В залежності від виду курсу, ви можете мати заняття в чітко визначений час або домовитися про графік індивідуально. Інші навчальні матеріали, які надає мовна школа, доступні вам 24/7 з будь-якого куточка світу. Головне – мати доступ в інтернет.

2. Орієнтація на потреби студента

Одна з найпопулярніших причин, чому студенти не завершують навчання за безкоштовними онлайн-курсами з іноземних мов – це неправильно підібраний курс. Більшість програм, які є у вільному доступі, не враховують, який рівень мови у студента і на якому рівні в нього розвинуті розмовні, письмові та слухові навички. Через це ви можете зіштовхнутися з проблемами під час вивчення матеріалів. Без сторонньої допомоги вам буде важко самостійно завершити курс, і ви ризикуєте втратити мотивацію і системність у навчанні.

Онлайн-курси мовних шкіл поділені за стандартною системою від рівня Elementary (А1) до рівня Proficiency (С2). Перед початком навчання студентів онлайн тестують викладачі, визначаючи їхній рівень володіння мовою. Після цього студентів розподіляють по онлайн-групах, в яких вони працюють за матеріалами і методиками, що відповідають саме їхньому рівню підготовки.

3. Офіційний статус

Випускникам онлайн-курсів видається цифрова копія міжнародно визнаного сертифіката. Його студент може надати як підтвердження володіння мовою при подачі на конкурс чи при пошуках роботи.

4. Зворотний зв'язок

Завдяки навчанню онлайн кожен студент має змогу отримати фідбек від викладача. Цим не можуть похизуватися безкоштовні курси. Отримуючи коментарі від кваліфікованого педагога, ви виконуєте роботу над помилками, глибше вивчаєте теми, уникаючи прогалин у вивченні матеріалу. Крім того, більшість мовних шкіл мають на своїх платформах онлайн-чати, спілкуючись в яких, студенти допомагають одне одному.

5. Мультикультурність

Навчаючись онлайн на курсах в мовних школах, ви знайомитесь зі студентами з різних куточків світу. Це не лише можливість знайти друзів в різних країнах, а й чудовий шанс потренувати свою англійську чи німецьку, спілкуючись з людьми з різними акцентами і особливостями вимови.

6. Індивідуальні методики

У своїй роботі викладачі онлайн-курсів мовних шкіл, аналогічно як і під час офлайн курсів, використовують інтерактивні методики, які є авторськими розробками шкіл. Студенти працюють з різними форматами завдань на онлайн-платформах, спілкуються у прямому ефірі та мають змогу індивідуально пропрацювати складні завдання з викладачами.

Вчимо англійську мову онлайн

BELS English Language Schools – це мовна школа на Мальті, яка має потужну платформу онлайн-курсів. Студентам на вибір пропонуються індивідуальні та групові онлайн-програми. Ті, хто хоче займатися індивідуально, можуть обрати один із наступних курсів:

  • Бізнес-англійська (загальний курс або зі спеціалізацією у маркетингу, фінансах, менеджменті тощо)
  • Загальна англійська
  • Розмовна англійська
  • Підготовка до іспитів (IELTS, TOEFL та інші)

Якщо вас цікавлять групові курси, у BELS English Language Schools пропонують загальні стандартні курси (20 ранкових занять на тиждень) та групові курси з частковою зайнятістю (10 уроків на тиждень в другій половині дня).

Вчимо німецьку мову онлайн

ActiLingua Academy – це австрійська школа німецької мови у Відні. Вона проводить онлайн-заняття по скайпу. Це можуть бути індивідуальні уроки або заняття у міні-групах (2-4 студенти). Щотижня студенти можуть мати від 10 до 30 занять, тривалістю 45 хвилин кожне. Тривалість програми занять по скайпу – від 1 до 12 тижнів.

Вчимо італійську мову онлайн

A Door to Italy. Scuola di Italiano – мовна школа у Генуї, яка пропонує своїм студентам індивідуальні заняття з італійської мови по скайпу. Займаючись в зручний для себе час, студент практикує розмовні навички, збільшує словниковий запас та покращує знання граматики. Тривалість 1 заняття – 30 хвилин. Можливо замовити пакет з 5, 10 чи 20 занять.

Вчимо французьку мову онлайн

ELFE – мовна школа у Парижі. Викладачі школи пропонують індивідуальні курси французької мови по скайпу. Тривалість занять, програми та зміст занять визначаються індивідуально під потреби кожного студента. Під час занять за цим курсом студенти багато працюють з різними типами завдань: аудіо, відео, письмові роботи та розмовна практика. Заняття передбачають виконання обов’язкової домашньої роботи.

Як обрати онлайн-курс у мовній школі?

Важливо не забувати, що час не стоїть на місці, і життя в режимі онлайн стає звичайним явищем. Десятки компаній наймають працівників з різних країн і ефективно працюють з ними. Саме тому важливо вже сьогодні розвивати навички онлайн-комунікації. Один із найкращих способів – навчання в мовній школі онлайн.

Якщо вас зацікавила можливість вивчати іноземну мову онлайн в мовній школі, але ви не знаєте, який курс та школу обрати, звертайтеся за консультацією в Mudra. Ми допоможемо вам на всіх етапах вашого навчання. Першу консультацію можливо отримати, залишивши заявку на сайті, або за тел. (044) 499 115 0.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація