Магістратура за кордоном. Які предмети слід обрати у 2019 році?


							альт Корисно знати: Вища освіта

Згідно GOABROAD 2019 OFFICIAL REPORT, найкращими предметами для навчання на програмах магістратури у 2019 році є:

1. Бізнес
Незалежно від того, чи хочете ви спеціалізуватися на «фінансах» чи «розкоші», існує безліч програм які пов'язані з усіма міжнародними та комерційними справами.

2. Подорожі та туризм
Ступінь спеціалізації варіюється від широкого навчального плану сфери гостинності до зосередження, наприклад, на кулінарному мистецтві або управління спа закладами.

3. Інжинерія
Дуже сильні технічні програми пропонують країни Азії. Доступні програми в різних спеціалізаціях, включаючи аерокосмічну, електротехнічну та електронну техніку, комп'ютерну техніку та машинобудування.

4. Мистецтво, образотворче мистецтво
Існують можливості для спеціалізації в галузі дизайну інтер'єру, окремих аксесуарів або ювелірних прикрас, мистецтва та охорони культурної спадщини, дизайну моди, мистецтва або одного з найбільш традиційних предметів образотворчого мистецтва.

5. Громадське здоров'я
В залежності від програм доступні різні спеціалізації в області глобального здоров'я, інтегративної медицини та політики.

6. Маркетинг, реклама та зв'язки з громадськістю
Програми магістратури в маркетингу пропонують широкий вибір спеціалізацій: від галузі цифрового маркетингу, спортивного маркетингу до  управління люксовими брендами.

7. Міжнародні відносини 
Отримати ступінь магістра кордоном у міжнародних відносинах, це перший крок на шляху до глобальної кар'єри. Ви можете отримати спеціалізацію від міжнародних відносин країн ЄС, міжкультурного лідерства до міжнародної торгової політики.

8. Соціальна робота
Увага студентів цієї дисципліни прикута до проблем психічного та фізичного здоров'я людей, бідності та соціальної несправедливості. Ці проблеми актуальні у будь-який час. Ви розширите свій кругозір матимете розуміння міжнародних проблем, що впливають на суспільство та людей у всьому світі.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація