Мовні курси в Німеччині


							альт Корисно знати: Мовні курси

Вивчення такої мови як німецька, вимагає часу, грошей, відданості справі. Однак, вивчаючи німецьку в Німеччині, ви маєте можливість зекономити час і зусилля, а також насолодитись неймовірною культурою та кухнею.

Якщо ви плануєте навчатись в Німеччині, вести бізнес або навіть розглядаєте Німеччину як країну в якій хочете залишитись, знання мови для вас буде суттєвим плюсом та значно полегшить вашу роботу.

Для вступу в університет знання німецької мови є значною перевагою та можливістю навчатись безкоштовно. Ваш рівень має бути достатнім для розуміння лекцій та семінарів, для розмови та вираження думок в письмовій формі. Якщо ж ви навчаєтесь англійською мовою, то знання німецької все одно потрібно для адаптації, спілкування з одногрупниками, в магазинах, кафе та в університеті. Ви також побачите, що набагато простіше зустрітися з новими людьми та подружитися, якщо ви говорите на місцевій мові.

Вивчення німецької мови може дійсно допомогти поліпшити ваші кар'єрні перспективи. Це тому, що багато успішних міжнародних компаній та установ розташовані в Німеччині або мають важливі ділові зв'язки тут. Якщо ви можете продемонструвати володіння німецькою мовою та своєю рідною мовою, ви будете мати чітку перевагу при поданні заяв на роботу - як у Німеччині, так і в інших країнах.

Німеччина пропонує безліч способів навчання та вдосконалення німецької мови. Університети пропонують мовні курси паралельно з навчальними програмами, також існують безліч мовних курсів та шкіл, які пропонують навчання на різних рівнях знання мови та по закінченню видають сертифікат про рівень знань, який потім може знадобитись при вступі в університет.

Розрізняють такі програми:

Курси при університеті: такий вид курсів підходить для студентів, які планують вступати в німецький навчальний заклад та хочуть відчути атмосферу навчання в університеті. Курси структуровані як навчальний предмет, також існує можливість отримання навчального кредиту. Більшість курсів такого плану додатково пропонують курси з літератури, історії та культури для занурення в культурне та мовне середовище.

Проживання в сім’ї викладача: вважається найбільш ефективною програмою для вивчення мови, оскільки відбувається повне занурення. Ви проживаєте в сім’ї викладача, який проводить для вас мовні уроки, а після уроків проводите вільний час подорожуючи, розважаючись з викладачем та його родиною. Такий метод навчання гарантує якнайшвидше вивчення мови, оскільки у вас буквально немає можливості її уникнути.

Курси інтеграції: Ви вже знаходитесь в Німеччині на навчанні або переїхали туди як тиждень. Вже трохи говорите німецькою, а продавець кави з магазину напроти вже знає, що ви п’єте зранку, але тепер ви хочете обговорити з одногрупниками або колегами по роботі політику. Або хочете знати німецькі звичаї, задля того аби знати як себе поводити на зустрічах та в публічних закладах, тоді курси інтеграції саме для вас. Ви не тільки будете вивчати німецьку, а й дізнаєтесь про традиції, історію, політику та безліч іншого задля комфортної та легкої адаптації в Німеччині.

Канікулярні програми: Такі програми розраховані переважно на дітей та підлітків, відбуваються під час шкільних канікул. Зазвичай, це формат табору, де в дітей окрім занять з мови відбуваються ще різні екскурсії, конкурси, розважальні програми, спортивні змагання та різні активності.

Спеціалізовані програми: спеціалізований курс розрахований на професійну орієнтацію, тобто це не просто вивчення німецької мови, а мови за професійною спеціалізацією. Такі програми дають можливість набратись професійної термінології, покращити рівень мови та здобути необхідні навички для подальшого навчання чи роботи в своїй сфері.

Курси можуть різнитись за інтенсивністю вивчення мови, тривалістю та за наповненістю програми. Можуть бути включені різні екскурсії, подорожі, додаткові навчальні курси та різні послуги.

 

Обирайте найбільш відповідну для вас програму та вивчайте німецьку вже сьогодні!

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація