Навіщо вивчати фешн дизайн за кордоном?


							Навіщо вивчати фешн дизайн за кордоном? | Mudra Корисно знати: Вища освіта

Ваші друзі або знайомі вважають вас законодавцями моди? Дуже часто ви отримуєте компліменти щодо вашого відчуття стилю та смаку? Настав час показати світу своє унікальне бачення модного світу та вирушити на навчання за кордон.

 

  1. Впливайте на світ, вивчаючи фешн дизайн за кордоном

Мода - це інноваційна індустрія, яка генерує мільярди доларів на рік на міжнародних ринках. Якщо ви захоплювалися такими брендами, як Chanel або Versace, то ви знаєте, як мода може впливати на світ. Тепер настала ваша черга.

У Європі розташовані одні з найвідоміших моднх столиць світу. Тому не дивно, що деякі з кращих шкіл дизайну моди можна знайти в таких європейських містах, як Мілан, Париж, Лондон, де такі школи, як Istituto Europeo di Deisgn, Istituto Marangoni, Nuova Accademia di Belle Arti (NABA), поєднують мистецтво сучасного дизайну з традиційними культурними впливами.

 

  2. Вийдіть за рамки зони комфорту

Навіть якщо ваша рідна країна має свої унікальні тенденції моди, чому б вам не відкрити себе до абсолютно нової культури, мови або способу життя? Зрештою, кращі дизайнери не відмовили собі в можливості кинути виклик самому собі та завоювати світове ім’я.

Звичайно, життя в іншій країні має свої проблеми. Але, будучи творчою і винахідливою людиною, ви зможете вирішити будь-які проблеми, які з’являться у вас на шляху.

  3. Долайте конкуренцію

Як і сама індустрія, конкуренція бути зарахованим на програми фешн освіти дуже висока.

Крім того, ваша власна унікальна перспектива в якості міжнародного студента в поєднанні з натхненням, яку ви отримаєте від свого нового міста, безумовно, допоможе вам з власними інноваційними проектами.

Дуже важливо вибрати програму, яка дасть реальний практичний досвід студентам. Візьміть, наприклад, програми «Domus Academy», де 90% всієї навчальної програми включають інтенсивні практичні проекти, які гарантують навчити вас навичкам, необхідним для досягнення успіху в реальному світі моди.

  4. Перейдіть на новий рівень

Подальший розвиток вашої освіти не тільки відкриває нові можливості для кар'єрного зростання, але й тримає вас в курсі останніх тенденцій та знайомить вас з новими лідерами у цій галузі.

 

Незалежно від того, де ви в кінцевому підсумку будете, роблячи вибір вивчення фешн дизайну  за кордоном, ви говорите світу, що ви динамічна, гарно обізнана людина, яка готова вийти на новий рівень, щоб домогтися успіху і процвітати в індустрії моди.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація