Отримайте грант на безкоштовне навчання в Китаї.


							альт Корисно знати: Вища освіта

Чому Китай?

Університети покривають витрати на навчання, проживання та харчування студента.

В 2016 році ВВП Китаю перевищив ВВП Америки та ВВП Європейського Союзу.

Витрати на освіту входять до складу основних, поряд з витратами на оборону, національну безпеку та економіку. 6% бюджетних коштів йде на систему освіти.

Уряд КНР поставив амбітну мету - до 2020 року залучити 500 тисяч іноземних студентів.

Китай активно залучає іноземних викладачів, які закінчили топові університети світу - Cambridge University, London School of Economics and Political Science, Washington State University тощо.

Сучасні умови проживання та висока якість харчування за доступну ціну.



Що таке китайські гранти?

Гранти, які надаються іноземним студентам за державні кошти уряду КНР. Іноземні студенти мають унікальну можливість не тільки навчатись в державних вищих навчальних закладах Китаю на безкоштовній основі, а ще й безкоштовно проживати в резиденціях для іноземних студентів на території університету.

Державний грант, який пропонує компанія MUDRA має державні гарантії. По завершенню навчання студенти отримають дипломи міжнародного взірця, які визнаються в 64 країнах світу.

Компанія MUDRA пропонує три види  державних грантів на базі двох державних навчальних закладів: грант на отримання диплому молодшого спеціаліста, бакалавра та магістра. 

 

Якою мовою відбувається навчання?

Англійська. Однак, студентам дозволяється на безкоштовній основі долучатися до вивчення китайської мови.


Які університети дають гранти?

  Yancheng Institute of Technology

  Державний вищий навчальний заклад при уряді провінції Цзянсу, м. Яньчень.

  На базі університету Яньчень існує 19 академічних шкіл з 65 програмами бакалаврату: комп’ютерних наук та технологій, інженерії, науки, сільського господарства, економіки, менеджменту, туризму, та гуманітарних наук.

Політехнічний інститут Яньчень здійснює обмін і співробітництво з більш ніж 30 коледжами та університетами з таких країн, як США, Канада, Великобританія, Німеччина, Австралія, Японія, Південна Корея, а також такі регіони, як Тайвань, Гонконг.

Інститут пропонує три програми співпраці, схвалені Міністерством освіти Китаю, так само як і з Університетом Гринвіча в Великобританії і Університетом Детройт Мерсі в США.

 

  Jiangsu Science and technology university

  Один з провідних політехнічних університетів провінції Цзянсу.

  Отримав відзнаку за удосконалене та провідне навчання від Міністерства освіти Китаю. Отримав відзнаку за культурне та передове викладання від інженерної асоціації MOEC.

Університет JUST надає можливість навчатись за грантовою програмою по таким напрямкам: факультет комп’ютерної науки і технологій; факультет електронної інформації; - факультет економіки та менеджменту; факультет лінгвістики;  факультет енергетики;  факультет цивільної інженерії;  факультет механічної інженерії; факультет екологічного та хімічного машинобудування.



Які вимоги для отримання гранту?

  • Середній бал атестату за кваліфікаційним рівнем 12- бальної системи освіти України має бути 7-8.
  • Знання англійської мови на рівні В1, В2. Для підтвердження відповідного рівня англійської мови студенти мають скласти іспит в електронному форматі, який підготовлюється університетом та надається компанією MUDRA.



Потрібна безкоштовна консультація?

Адреса: м. Київ, вул. Жилянська 12а, офіс 210 (Метро Олімпійська).

З понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:30.

Телефони:
044 499 115 0
098 115 115 0
095 115 115 0
063 115 115 0

Email: ask-me@mudra.ua

 

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація