Після бакалаврату в Канаду. Як отримати все.


							альт Корисно знати: Вища освіта

Багато студентів після завершення навчання на бакалавраті ставлять собі запитання – а що ж далі?

Варіантів досить багато: продовжити навчання та вступати на магістратуру, шукати роботу чи стажування, подорожувати та шукати нові можливості за кордоном. Сьогодні ми поговоримо про можливості для тих студентів, для яких одного варіанту замало, та розкажемо як ОТРИМАТИ ВСЕ.

Всі ці можливості відкриваються для студентів, які продовжують навчання на пост дипломних програмах в Канаді. Справа в тому, що основна відмінність канадської системи освіти полягає в професійному навчанні, тобто існують не тільки суто академічні ступені як бакалаврат або магістратура, а й прикладні курси, які орієнтовані на вивчення певної спеціальності. Про них і поговоримо.

Так, наприклад, The University of Winnipeg пропонує програми професійної, прикладної та безперервної освіти (PACE) за багатьма дисциплінами.

PACE дозволяє студентам максимально ефективно завершити свою освіту, насолоджуючись перевагами гнучких графіків навчання, розміром невеликих класів, доступом до всіх матеріалів онлайн та навчанням в красивому кампусі. PACE також пропонує гібридні програми, які поєднують найкращі компоненти навчального плану дистанційно та в класі. Завдяки інтенсивній навчальній програмі та надзвичайною підтримкою Університету Вінніпеґу більшість студентів завершують свої програми протягом одного року. Професійний викладацький штаб глибоко налаштований на особистий успіх кожного студента.

Переваги навчання на PACE програмах в The University of Winnipeg:

  • Студенти післядипломних програм навчаються рік, що економить час та гроші на навчання;
  • Програма значно дешевша за програми магістратури;
  • Прикладний характер програми, після якої ви матимете всі навички для роботи;
  • Обов’язкове стажування, що дасть і досвід, і можливість працевлаштування;
  • Можливість легально працювати під час навчання та після;
  • Імміграційні можливості через навчання в провінції Монітоба за програмою Manitoba Provincial Nominee Program (PNP).
  • Невеликі навчальні групи, що дає можливість викладачам приділити вам максимум уваги.
  • Зв'язки університету з лідерами галузі, асоціаціями та місцевою громадою пропонують додаткові переваги студентам і часто є містом для потенційних можливостей для роботи.

Майже всі денні програми PACE (окрім Веб-розробки) включають в себе сертифікат з Менеджменту як компонент денної програми. В результаті, всі студенти денних програм мають відповідно диплом (наприклад з Проектного менеджменту) та сертифікат із менедженту. Ще чудовою новиною є те, що студенти тепер можуть подаватися на сертифікат з менеджменту і після випуску.

Після завершення навчання студенти мають певний час, за який вони можуть знайти собі роботу та працювати, проте в провінції Манітоба студенти програми PACE можуть здійснити імміграцію одразу після завершення навчання завдяки програми Manitoba Provincial Nominee Program (PNP).

Програми на травень 2019

Наразі відкритий набір на програми:

  1. Управління персоналом
  2. Проектний менеджмент

 Осінь 2019

Осінню 2019 року стартують наступні програми:

  1. Управління персоналом
  2. Мережева  безпека
  3. Проектний менеджмент
  4. Зв’язки з громадськістю, стратегічні маркетингові комунікації
  5. Менеджмент в галузі поставок
  6. Веб-розробка

Канада потребує фахівців в таких галузях як медицина, бізнес, інженерія, освіта та мистецтво, тому програма Manitoba Provincial Nominee Program (PNP) покликана дати можливість фахівцям залишитися, за умови, що вони мають роботу. Тому студенти, що навчалися в провінції Манітоба мають унікальну можливість отримати резидентуру одразу після завершення університету. Для цього достатньо провчитися на PACE програмі, пройти обов’язкове стажування та отримати пропозицію роботи в провінції Манітоба. На противагу цьому, студенти з інших провінцій мають певний час, щоб знайти роботу та працювати і лише через декілька років мають право подавати заявку на резидентуру. 

І це дійсно непогана можливість, оскільки Манітоба одна з найбільш доступних провінцій в Канаді, а ще надзвичайно гарна. В 2016 році такі відомі видання як National Geographic та Vogue внесли столицю провінції – місто Вінніпег в список місць, які обов’язково необхідно відвідати.

Для тих студентів, які на запитання «що далі?» хочуть чути слово «можливості» - це однозначно програма PACE в Канаді. Адже, окрім гарної освіти, досвіду та працевлаштування, ще є унікальна можливість залишитися в Канаді.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація