В університет без IELTS та TOEFL, конкурсу й вступних іспитів


							альт Корисно знати: Вища освіта

Хочете отримати престижну міжнародну освіту, яка допоможе отримати бажану роботу, а потім приведе до успішної кар’єри?

Ви вже знаєте, що поступити в такі університети не так то й легко, а навчатися ще складніше?

Високий рівень англійської мови. Мотиваційні листи, есе та співбесіди. Вступні іспити. Купа документів. Нестача часу на адаптацію в новій країні та шалений ритм.

Так, це все, з чим вам доведеться зіткнутися на вашому шляху до успіху.  Але ні, ми не налякаємо вас, адже ми знаємо, як полегшити ваше життя та забезпечити вам успішний старт в бажаному закладі вищої освіти та на спеціальності, про яку ви мріяли.

А чи знали ви, що в престижні університети можна вступити без результатів IELTS або TOEFL, без вступних іспитів та стресу? Здається нереальним та дивним?

Все це можливо завдяки програмам University Pathway Programs.

Pathway Programs - програми підготовки, як правило річні, які включають в себе підвищення рівня англійської мови, академічну підготовку, курси з профілюючих предметів, а також культурну адаптацію. За кожним студентом закріплюється куратор, який контролює успішність студента і готовий відповісти на всі, навіть побутові, запитання. Куратор не тільки консультує, але й допомагає у вирішенні багатьох з них. За рік студенти повністю адаптуються до країни, системи освіти та життя в іншій країні. Це в першу чергу буде корисно студентам, які тільки закінчили школу й ніколи не жили окремо від батьків.

Такі програми пропонують спеціальні освітні центри, які є партнерами відомих, престижних та академічно сильних університетів. В нашому портфоліо Mudra ми зібрали лише найкращих.
Разом з вами ми виберемо університет, який буде відповідати всім вашим життєвим планам та вимогам. А потім підберемо центр, який підготує вас до вступу саме в цей університет.

На відміну від звичайного шляху, коли вам з першого дня доведеться вирішувати проблеми в університеті самому/самій, навчальні центри мають спеціально розроблену програму адаптації, яка допоможе вам освоїтися на новому місці і завести нових друзів. Вони подбають про всі ваші побутові проблеми, щоб ви могли зосередитися на навчанні.

Крім того, для студентів передбачений привітальний адаптаційний тиждень і різні розважальні заходи. У кожному навчальному центрі працює спеціальна команда, яка завжди готова прийти на допомогу студентам.

Більшість центрів знаходяться на території університетських кампусів (університет, який ви виберете для подальшого навчання), таким чином з самого початку ви будете інтегровані в навчальний процес. Ви отримаєте доступ до бібліотеки, комп'ютерних класів, спортивних центрів, а також студентських товариств та різних клубів за інтересами. Вам відкриється безліч можливостей з самого першого дня перебування.

Програма цілком спрямована на навчання в обраному університеті та підготовку до навчання в ньому. Ви з вашим куратором складете план підготовки і будете слідувати ньому.

Більша частина занять буде присвячена англійській мові і відпрацюванню академічних навичок з її використанням. Ви будете вчитися писати есе, слухати і говорити, виступати з доповідями і презентаціями.

Чим вище ваш вихідний рівень знань, тим коротший підготовчий курс ви можете вибрати.

Успішне закінчення програм Pathway гарантує вступ поза конкурсом в університет на обрану вами бакалаврську програму або програму магістратури. Вам не доведеться складати вступні тести, а також тести з англійської мови.

Існують програми по закінченню яких, ви можете одразу вступити на других курс університету.

Консультанти з академічних питань і трансферу до університету нададуть всю необхідну допомогу і сприяння для вступу в обраний вами університет.

Хочете дізнатися більше? Телефонуйте: 098 115 115 0 й переконайтеся, що це один з найкращих шляхів розпочати навчання за кордоном.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація