Як навчатися за рахунок роботодавця?


							альт Корисно знати: Вища освіта

Увага! Ексклюзивний матеріал.

Сьогодні ми розкажемо вам про можливість навчатися за рахунок роботодавця впродовж всього періоду навчання.

Розпочнемо з того, що навчатися за рахунок роботодавця можна не тільки на програмах МВА або магістратури. Це можливо також на програмах бакалаврату. При цьому роботодавець не тільки платить за всі курси навчання, а й дає вам безцінний практичний досвід та забезпечує місцем роботи з першого курсу, що дасть вам безперечну перевагу перед іншими випускниками вашого курсу.

Здається нереальним? Все можливо з International University of Applied Sciences Bad Honnef (IUBH) .

International University of Applied Sciences Bad Honnef (IUBH) – міжнародний університет прикладних наук, один з кращих приватних університетів Німеччини, а тепер й Ірландії, лідер за програмами навчання з менеджменту в сфері послуг. Основна особливість програм навчання в університеті –  викладання англійською мовою, практична спрямованість всіх програм і широкі перспективи для подальшого працевлаштування. 

International University of Applied Sciences Bad Honnef (IUBH) – це 2000 корпоративних партнерів, які шукають собі молодих талановитих співробітників.

Університет пропонує декілька моделей навчання.
Проте найновіша та найцікавіша для українських студентів: Study&Work (Ірландія: Дублін, Кілларні).

Початок навчання: 1 жовтня.

Програми навчання:

  • Hotel & Restaurant Management (B.A.)
  • Master International Management (M.A.)
  • MBA

Варто відзначити, що Ірландія – це європейський хаб для більш ніж 1000 провідних транснаціональних компаній: Facebook, Google, Twitter, LinkedIn, Amazon, PayPal, AirBnB, Microsoft, HP, Intel, Dell та інші, які постійно розвиваються й шукають нових співробітників, тож у вас є великі шанси вирости саме в цих компаніях. Ще одним приємним бонусом є те, що міграційна служба Ірландії по закінченню навчання дає 12 місяців на пошук роботи для тих, хто отримав диплом бакалавру та 2 роки на пошук роботи для тих, хто отримав ступінь магістра.

Що ж для цього потрібно?

  1. Відправити нам листа на електронну адресу ask-me@mudra.ua з темою: Навчатися за рахунок роботодавця.
  2. До листа прикріпити наступні документи:
      • Першу сторінку закордонного паспорту.
      • Виписку оцінок за останній семестр (рік) навчання.
      • Коротке та креативне мотиваційне відео (англійською мовою) щодо вашого бажання навчатися в International University of Applied Sciences Bad Honnef (Ірландія) та ваших кар’єрних планів.


Хочете дізнатися більше?
Телефонуйте нам за номером: 044 499 115 0 або 098 115 115 0 та записуйтеся на безкоштовну індивідуальну консультацію.

Підписатися на новини
Безкоштовна консультація