The Culinary Institute of America
The Culinary Institute of America (CIA) – приватний некомерційний заклад вищої освіти США, який спеціалізується на кулінарному, хлібопекарському та кондитерському мистецтві та відомий в світі, як вищий навчальний заклад, який навчає традиціям світової кухні.
При університеті функціонує Школа харчового бізнесу для керівників та аспірантів. Викладачами школи є провідні спеціалісти Каліфорнійського університету Берклі та Стенфордського університету. Партнерами школи є такі відомі компанії як, Google та Unilever.
The Culinary Institute of America має три кампуси в США та філіал в Сінгапурі. Головний кампус університету розташований в Нью-Йорку в живописному місці Hyde Park. Площа кампусу складає близько 170 акрів та включає навчальні приміщення, кулінарні лабораторії, навчальні кухні, гуртожитки, спортивні майданчики та численні студентські організації. Саме тут проходять відомі зустрічі з кращими шеф-поварами світу, які діляться зі студентами власним досвідом і новинками у сфері кулінарії.
Кампус в Каліфорнії має власний Студентський сад, де студенти мають можливість вирощувати та збирати врожай свіжих овочів та фруктів. Територія кампусу розташована в долині Напа, неподалік від історичних виноградників та відомих ресторанів регіону. Каліфорнійський кампус – це ідеальне місце для навчання виноробству.
Кампус в Техасі – це місце унікальних конференцій харчової промисловості, де розташований Центр продуктів харчування Америки. Навчання на кампусі в Сан-Антоніо дозволить познайомитись з кулінарними традиціями Америки та латиноамериканською кухнею.
The Culinary Institute of America разом з Сінгапурським технологічним університетом та Temasek Polytechnic проводить програму бакалаврату у сфері кулінарного менеджменту в Сінгапурі для випускників політехнічних вишів, які отримали вищу освіту у сфері туризму, гостинності та кулінарії. Загальна площа навчального закладу в Сінгапурі складає близько 2800 кв.м. з сучасними інфраструктурними об’єктами та трьома просторими навчальними кухнями.
Кампуси університету відомі сучасними бібліотеками з унікальними колекціями кулінарної літератури, старовинних обгорток меню та кулінарних журналів усіх часів. Також є музей університету та колекція кулінарного мистецтва Чака Уільямса.
74% провідних роботодавців США віддають перевагу випускникам The Culinary Institute of America (CIA).